60Gb atau 33Gb ? unlimited Call serendah RM1 je sehari 😱😱😱

ASSAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

saya memperkenalkan pelan mampu milik dan jimatkan bil telefon setiap bulan.

PELAN TERBARU REDONE 2020 mulai 01.04.2020

💯 Coverage Celcom
💯 Blacklist layak mohon
✅ Boleh kekalkan number lama
✅ Boleh pilih number baru

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

  1. DATA 28 (22GB)
    🌐Data 2GB highspeed
    💃🏻10GB kaki youtube
    👑10GB kaki ig,fb,wasap dan we chat
    ☎free call sesama redONE
    💰 RM28 sebulan
  2. Amazing38 (33GB)
    🌐Data 8GB highspeed
    💃🏻 15GB (500mb/harian) kaki youtube
    👑 10GB kaki ig,fb,wasap dan we chat
    ☎free call sesama redONE
    📞unlimited call to all network
    💰 RM38 sebulan
  3. Amazing58 (60GB)
    🌐Data 20GB highspeed
    💃🏻 30GB (1GB/harian) kaki youtube
    👑 10GB kaki ig,fb,wasap dan we chat
    ☎free call sesama redONE
    📞unlimited call to all network
    💰 RM58 sebulan

Nota : semua harga tidak termasuk sst

Anda minat plan yg mana?
sila type Nombor plan☝ kepada saya..tq😉。。saya akan bantu anda..berikan detail kepada saya..http://Www.wasap.my/60128247388/sayanakjimat

#saftempire
Pakar Peneraju Usahawan redONE

TEMPAT DAN CARA BAYARAN BIL REDONE

TEMPAT DAN CARA BAYARAN BIL*
Anda boleh menjelaskan bayaran redone anda dengan :

  1. Self-service Payment di
    ⚫. Web Selfcare via (Visa/Master@FPX) [24 hour]
    ⚫. Aplikasi redONE 1Apps Via (MOLpay) [24 hour]
    ⚫. Aplikasi Touch ‘N Go
    ⚫. Jompay Services (Code 8607)* [3 working day]
    ⚫. Maybank2u Via (bill Payment) [3 working day]
    ⚫. Maybank CDM
    ⚫. Celcom Blue Kiosk Via (Auto Teller)
  2. Centre / Kedai / Agent redONE
  3. Seng Heng / SenQ Store
  4. Shell / Petron / Petronas via e-pay
  5. Convenient Shop / 7E via e-pay
  6. BSN Counter
  7. Mynews.com
  8. 99 Speedmart via e-pay
  9. Giant Supermarket Counter via e-pay

10. Agen Topup via e-wallet / e-pay

CARA BAYAR GUNA SELFCARE
Login Selfcare 👉 https://bit.ly/2PWzdUq
Pergi ke bahagian Download & Paybill
Cari Pay Now Dan Klik
Masukkan nilai pembayaran di Amount
Klik Proceed untuk ke SECURE ONLINE PAYMENT
Buat pilihan sama ada Visa/Master atau FPX
⚠️ Cara Visa/Master
1) Isi maklumat yang diperlukan
2) klik Pay Online Dan Ikut arahan selanjutnya
⚠️ Cara FPX
1) klik Pay Online Through FPX
2) di bahagian ini Wajib Masukkan Email
2) Pilih Bank Anda (Contoh Maybank2u.com)

3) klik Agree and Continue Dan Ikut arahan selanjutnya

CARA BAYAR GUNA APLIKASI 1Apps
Pergi ke ikon 1Apps dan Login
Pergi ke bahagian redONE Billing simbol 🤳
Klik Pay Bill
Masukkan Nilai Bayaran Kemudian klik Continue
Klik pada Please Select a Channel Untuk Pilih Bank

Kemudian klik Proceed Dan Ikut arahan selanjutnya

CARA BAYAR GUNA MAYBANK2U
Login M2u 👇
https://bit.ly/1bwFgGS Classic View
https://bit.ly/2AzaxMh Modern View
Classic View
Pergi ke Accounts & Banking
Sebelah kiri cari Bill Payment
Ambil Make a one-off payment
Select from list Broadcasting & Telecommunications continue
Select from list redONE continue
Kemudian Masukkan
Amount: nilai nak dibayar
Billing act ID: no Account redONE 20#####
Terus payment seperti biasa
Modern View
Klik 3 Baris kecil sebelah kiri atas
Pergi ke bahagian Pay & Transfer
Isikan Pay to dgn Payee
Di bahagian new Payment type/cari redONE
Kemudian Masukkan
Amount: nilai nak dibayar
Billing act ID: no Account redONE 20#####

Terus payment seperti biasa

🐯🔢 CARA GUNA CDM (Maybank sahaja)👇🏻
Tekan Bayaran Bil
MISC lain lain
Code bayaran 051
Masuk number Account
Masukkan Number tel cik-cik yg boleh dihubungi
Masuk Jumlah pembayaran.

Tunggu resit 😊

CARA BAYAR GUNA JOMPAY
Dari semua bank yang menyokong JOMPAY Services
TEKAN BILL PAY DI HOMEPAGE ANDA
2.PILIH JOMPAY
3.BILLER CODE 8607
4.REFERENCE 1 masukkan no. acc 2xxxxx
5.REFERENCE 2 masukkan no tel anda 01xxxxx

SAFT GROUP MALAYSIA

SWITCH NOW !!

BORANG PENDAFTARAN SIMKAD REDONE

 

Verification

Gila lah redONE ni !

10.4.2020

Tet….. Dapat e-mail.

RedONE update commission baru😱😱

Extra RM200.00 untuk 10Line pertama yang ejen submit! 10line je kawan..

Tak susah pun. Awak pandang kiri tanya orang sebelah pakai phone tak? Orang belakang pkai phone tak? Boleh kata semua orang pakai fon kan.

redONE antara syarikat telko yang menyediakan perkhidmatan paling mudah sama ada atas talian atau one-one(bersemuka)

Jimat!!!! Postpaid yang paling murah. Sebulan RM8.00 pun ada💰murah ke? Murah ke?

Balik pada komisen banyak yang redONE update semestinya lebih banyak!

Jom buat sekarang!

Tak rugi mencuba! Yang rugi bila tak pernah cuba😄

Klik sini http://Www.wasap.my/60128247388/ejenredone

INSENTIF EJEN REDONE

Cara Pengiraan Incentive Adalah Seperti Di Bawah

Kiraan Commission Redone 2018

Jika anda hanya buat 1 lines sahaja.

Min : RM10Max : RM80

Jika anda hanya buat 10 lines sahaja.

Min : RM100Max : RM800

Jika anda hanya buat 15 lines sahaja.

Min : RM450Max : RM1500

Jika anda hanya buat 30 lines sahaja.

Min : RM700Max : RM2800

Jika anda hanya buat 50 lines sahaja.

Min : RM1200Max : RM4700

Jika anda hanya buat 70 lines sahaja.

Min : RM1800Max : RM6700

Jika anda hanya buat 100 lines sahaja.

Min : RM2700Max : RM9700

Info :Kiraan berdasarkan plan yang dilanggan oleh pelanggan.

1) Activations – RM22) Sign up – RM83) Bonus A8 extra rm54) Bonus A28 extra rm105) Bonus A48 extra rm206) MNP bonus A8 RM107) MNP bonus A28 RM158) MNP bonus A48 RM209) Retentions bonus A38/58 RM10 selama 3 bulan10) Simcard reimbursement RM2

==================

Kiraan Commission diatas belum campur dibawah lagi ya ⬇

1) Jika anda lantik SA anda akan dapat RM100-130

2) Revenue sharing dari pelanggan anda yang bayar bill di mana-mana. Anda akan dapat 6% untuk plan A8/, 4% jika ianya plan A28/48

3) jika anda bayar bill anda layak dpt 2% dari jumlah bayaran bill pelanggan

4) Jika anda ialah PSA 1 maka anda akan dapat 1% commission dari SA dibawah anda dan jika anda ialah PSA  anda akan dapat 2% dari SA bawah anda

AMAZING 58C

Muat turun terma & syarat di bawah:

Cas pendaftaran RM10 akan dikenakan bagi setiap pendaftaran. DEposit rujuk gambar di bawah:

Untuk pendaftaran boleh terus ke tab kedai atau klik link http://www.wasap.my/60128247388/amazing58c

BORANG PENDAFTARAN SIMKAD REDONE

 

Verification